جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۱
بعثت صدروزه مردم ایران معادلات قدرت را تغییر داد/ مذاکره هرگز گزینه اصلی نظام نبوده است

حوزه/ حجت الاسلام صافی‌زاده با اشاره به شرایط امروز کشور گفت: بعثت صدروزه مردم ایران، صد روز ایستادگی و حضور بی‌سابقه ملت، پدیده‌ای تاریخی و حاصل خون رهبر شهید ما بود که معادلات قدرت را تغییر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت الاسلام صافی زاده امام‌جمعه جوپار در خطبه های نمازجمعه با اشاره به سالروز قیام ۱۵ خرداد گفت: امروز سالروز قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ است؛ حرکتی که سرآغاز گسترش قیام مردم علیه رژیم ستمشاهی بود. ریشه این قیام به دوم فروردین همان سال بازمی‌گردد؛ روزی که عوامل رژیم پهلوی به مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در مدرسه فیضیه که از سوی مرحوم آیت‌الله گلپایگانی برگزار شده بود حمله کردند و جمعی از طلاب و مردم عزادار را به خاک و خون کشیدند.

حجت‌الاسلام صافی‌زاده افزود: در محرم همان سال، امام خمینی(ره) به روحانیون سفارش کردند که در مجالس عزاداری درباره جنایتی که رژیم در مدرسه فیضیه مرتکب شد سخن بگویند. ایشان با وجود برگزاری مراسم عزاداری در منزل خود، اعلام کردند که عصر عاشورا در مدرسه فیضیه سخنرانی خواهند کرد. در آن سخنرانی، امام جنایت فیضیه را امتداد حادثه عاشورا دانستند و با صراحت از شاه و اسرائیل انتقاد کردند.

وی ادامه داد: ماموران رژیم ستمشاهی ساعت سه بامداد چهارشنبه ۱۵ خرداد، مصادف با ۱۲ محرم، به منزل امام حمله کرده و ایشان را دستگیر کردند. با انتشار خبر دستگیری امام، مردم در شهرهای مختلف به خیابان‌ها آمدند و رژیم پهلوی با سرکوب خونین مردم، آنان را به خاک و خون کشید. این حادثه تلخ، آغازگر گسترش قیام مردمی علیه رژیم ستمشاهی شد.

امام‌جمعه جوپار همچنین با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب و دفاع مقدس گفت: امروز مصادف با سی‌وچهارمین سالگرد شهادت شهید والامقام علیرضا جعفری از شهدای شهر جوپار است که در اهواز و در حین انجام خدمت مقدس سربازی به شهادت رسید. راه این شهید بزرگوار و همه شهدا، راه امام شهدا و رهبر شهید ماست.

وی با تبریک میلاد امام موسی کاظم(ع) بیان کرد: فردا سالروز میلاد با سعادت امام موسی کاظم(ع) است و این مناسبت فرخنده را تبریک عرض می‌کنم. همچنین چهارشنبه ۲۰ خرداد، روز مباهله و یکی از اسناد افتخار برای امامان شیعه(ع) است. در ماجرای مباهله، پیامبر اکرم(ص) با همراهی پنج تن آل‌عبا برای مباهله حاضر شدند که این موضوع نشان‌دهنده جایگاه والای آنان و پیوند عمیق آنان با پیامبر اسلام است.

حجت الاسلام صافی‌زاده با اشاره به شرایط امروز کشور گفت: بعثت صدروزه مردم ایران، صد روز ایستادگی و حضور بی‌سابقه ملت، پدیده‌ای تاریخی و حاصل خون رهبر شهید ما بود که معادلات قدرت را تغییر داد.

وی ادامه داد: وقتی دشمن از جنگ نظامی نتیجه نگرفت، تلاش خود را بر از بین بردن وحدت و حضور مردم در صحنه متمرکز کرده است. یکی از موضوعاتی که امروز دشمن با استفاده از آن به دنبال ایجاد اختلاف در جامعه است، مسئله مذاکره است.

امام‌جمعه جوپار تأکید کرد: مذاکره هرگز گزینه اصلی نظام نبوده است؛ گزینه اصلی نظام همواره مردم، وحدت ملی و نیروهای مسلح بوده‌اند که پشتوانه این نیروها نیز مردم هستند. امروز نیز اگر مذاکره‌ای صورت می‌گیرد، هدف آشتی با استکبار نیست، بلکه مذاکره از موضع قدرت و برای احقاق حقوق ملت ایران است.

وی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات برخی سخنرانان یا مداحان به دلیل کم‌تجربگی یا ناآگاهی سخنانی مطرح می‌کنند که نتیجه آن ایجاد تفرقه در جامعه است. بدون تردید هر سخنی که اعتماد مردم به مسئولان را تضعیف کند و موجب اختلاف شود، خواسته یا ناخواسته در مسیر دشمن قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام صافی‌زاده با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب افزود: رهبر عزیز ما تأکید کردند که حتی از اختلافات موجه نیز باید پرهیز شود. این یک دستور ولایی است و نشان می‌دهد در شرایط فعلی باید به مسئولان کشور اعتماد داشت.

وی در پایان با اشاره به محورهایی از پیام اخیر رهبر انقلاب گفت: رهبر شهید ما جامعه را به سطحی از آمادگی رساند که پس از شهادتش، مرحله تازه‌ای از بیداری ملت ایران شکل گرفت. نظام استکباری جهان به‌ویژه آمریکا با هویت مستقل و تسلیم‌ناپذیر ملت ایران مشکل دارد و دشمن در جنگ ترکیبی خود بر دو محور تاب‌آوری مردم و ایجاد خطا در محاسبات مسئولان تمرکز کرده است.

امام‌جمعه جوپار افزود: تاب‌آوری به معنای توانایی ایستادگی یک جامعه در برابر فشارها، تحریم‌ها و جنگ روانی است. دشمن می‌داند اگر امید و حضور مردم تضعیف شود، بزرگ‌ترین سد دفاعی نظام فرو می‌ریزد؛ از همین رو تلاش می‌کند بذر تردید، یأس و اختلاف را در جامعه بپراکند.

وی در پایان گفت: رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند هر اقدامی که موجب بدبینی و سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن محسوب می‌شود. مردم نیز همچون گذشته با حفظ وحدت و پیروی از رهبری می‌توانند از این مقطع حساس تاریخی عبور کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha